روش-های-مراقبت-از-گوشی2

بهترین روش های مراقبت از گوشی و جلوگیری از آسیب موبایل

امروزه با توجه به افزایش قیمت گوشی‌های موبایل، بهتر است بیشتر به فکر مراقبت از این دارایی ارزشمند خود باشیم. گوشی موبایل برای ما به عنوان یک دستیار همراه محسوب می‌شود که کارایی‌های زیادی دارد و تقریبا بیشتر وقت خود را با آن می‌گذرانیم. اما برای جلوگیری از صرف هزینه‌های اضافی بابت تعمیر یا تعویض زود هنگام گوشی‌های موبایل چه کاری‌هایی باید انجام دهیم؟ در ادامه به راهکارهایی می‌پردازیم که طول عمر گوشی موبایل شما را افزایش می‌دهند و ریسک هزینه‌های اضافی را به حداقل می‌رساند.

11 کاری که برای مراقبت از گوشی خود باید انجام دهید!

  1. تمیز کردن گوشی موبایل

سعی کنید که گوشی موبایل خود را در بازه‌های زمانی مشخص تمیز کنید. اینکار باعث می‌شود که گرد و غبار جمع شده در شیارهای تلفن از بین برود و فرآیند خنک شدن گوشی موبایل به درستی انجام شود. برای تمیز کردن گوشی خود از دستمال مرطوب استفاده کنید و از تماس مستقیم آب یا الکل و… به شدت خودداری کنید. برای ضدعفونی کردن با الکل نیز، از پدالکلی استفاده کنید یا یک تکه دستمال را به الکل آغشته کنید (به صورتی که فقط مرطوب شود) و سپس به کمک آن گوشی موبایل خود را ضدعفونی کنید.

  1. شارژ کردن در طولانی مدت

برای نگهداری از گوشی خود، آن را بیش از حد در شارژ نگذارید. شارژ کردن موبایل بعد از تکمیل شارژ باتری (100درصد) به مرور زمان به کیفیت باتری گوشی شما آسیب می‌رساند. بسیاری از ما عادت داریم که موبایل خود را شب هنگام به شارژ بزنیم و صبح زمانی که بیدار می‌شویم آن را از شارژ در بیاوریم، این امر باعث می‌شود کیفیت باتری موبایل شما کاهش پیدا کند.

  1. استفاده از محافظ صفحه نمایش (گلس) و محافظ بدنه

استفاده از محافظ صفحه نمایش یکی دیگر از نکات مهم مراقبت از گوشی هوشمند شما است. احتمال ضربه خوردن به موبایل شما، در طول شبانه روز و هنگام کارکردن با آن همواره تهدیدی جدی به حساب می‌آید و ممکن است هزینه هنگفتی به همراه داشته باشد. محافظ صفحه از افتادن خش روی صفحه نمایشگر موبایل جلوگیری می‌کند و احتمال شکستگی صفحه نمایشگر را بر اثر ضربه شدید به حداقل می‌رساند. محافظ بدنه یا کاور بدنه مانند یک سپر برای بدنه اصلی موبایل عملکرده و از آسیب و افتادن خط روی بدنه محافظت می‌کند.

  1. عدم استفاده از شارژرهای متفرقه

برای استفاده بهینه و طولانی مدت، همواره تلاش کنید که از شارژرها و لوازم جانبی مخصوص و اورجینال موبایل‌تان استفاده کنید. اگر به هر دلیل نیاز به استفاده از شارژر دیگری برای تلفن همراه خود داشتید، حتماً در هنگام خرید دقت کنید که شارژر اصل و اورجینال باشد و از استانداردهای لازم برخوردار باشد. استفاده از شارژرهای متفرقه و بی‌کیفیت به شدت به باتری موبایل شما آسیب وارد می‌کند.

  1. جلوگیری از داغ شدن بیش از حد گوشی

استفاده از برخی برنامه‌ها یا بازی‌های سنگین منجر به داغ شدن تلفن هوشمند می‌شود. البته داغ شدن گوشی هوشمند طبیعی است ولی این امر در طولانی مدت به قطعات داخل موبایل شما آسیب می‌رساند. در بین استفاده از این برنامه یا بازی‌ها به گوشی خود حتماً استراحت دهید.

  1. دور نگهداشتن از دسترس کودکان

کودکان در سنین پایین معمولا متوجه ظرافت و حساسیت گوشی‌های موبایل نیستند و اگر بتوانند به آن دسترسی پیدا کنند، ممکن است هم به خودشان و هم به تلفن همراه شما صدمه جدی و در مواردی جبران ناپذیر وارد کنند. بنابرین تا حد امکان گوشی موبایل خود را از دسترس کودکان دور کنید.

  1. قرار ندادن گوشی در جیب پشت شلوار

  2. یکی دیگر از راه‌های مراقبت از موبایل، جلوگیری از فشار شدید بر بدنه و صفحه نمایش آن است. قراردادن گوشی در جیب پشت شلوارتان باعث وارد شدن فشار جدی به آن می‌شود و همچنین کار را برای سارقان موبایل به جهت سرقت موبایل شما آسان‌تر می‌‌کند.
  3. دانلود اپلیکیشن از بازارهای معتبر

برخی از برنامه‌ها ممکن است در عملکرد تلفن همراه شما اختلال ایجاد کنند، پس نیاز است که حتما برنامه‌ها را از فروشگاه‌ها و استورهای معتبر دریافت کنید. همچنین دقت داشته باشید که تعدادی از اپلیکیشن‌ها در موبایل شما وجود دارند که شاید تاکنون از آن‌ها استفاده نکرده باشید و یا اصلا به آنها نیاز ناشته باشید، ولی این برنامه‌ها هم شارژ باتری موبایل شما را کاهش می‌دهند و هم فضای ذخیره سازی گوشی شما را اشغال کردند. پس بهتر است آن‌ها را غیرفعال یا حذف کنید.

  1. قرار ندادن موبایل در لبه اجسام

برای جلوگیری از افتادن گوشی و احتمال شکستگی بدنه یا صفحه نمایش آن، موبایل خود را در لبه‌ یا گوشه اجسامی که از زمین فاصله دارند قرار ندهید. به عنوان مثال: لبه میز، تخت، کابینت آشپزخانه و …

  1. دور نگهداشتن موبایل از وسایل رادیویی و آهن‌ربایی

وسایل رادیویی و آهن‌ربایی به موبایل شما آسیب می‌زنند و یا حتی ممکن است عملکرد آن را دچار اختلال کنند، پس باید موبایل خود را از این ابزارها و وسایل دور نگه داریم.

اگر به هر دلیل گوشی ما نیاز به تعمیر داشت چه کاری انجام دهیم؟

اگر به هر دلیلی نیاز شد تا موبایل خود را تعمیر کنید، ترجیحا آن را به نمایندگی‌های برند موبایل خود و یا کارشناسان مجرب تحویل دهید تا از هزینه‌های سنگین بعدی بر اثر سهل انگاری در تعمیر آن جلوگیری کنید.

 

روش-های-مراقبت-از-گوشی

کلام آخر

تلفن همراه ما از دارایی‌های با ارزش ما هستند که با توجه به نوسانات قیمت در بازار موبایل، خرید یا تعویض آن بدون دردسر و کم هزینه تلقی نمی‌شوند. پس بهتر است با دقت بیشتری از آن‌ها مراقبت کنیم. شما نیز نظرات خود را با ما در میان بگذراید. آیا شما از گوشی خود به قدر کافی و صحیح مراقبت می‌کنید؟

 

New title

New title

قبلی
نکات مهم و کلیدی در خرید اسباب بازی کودک + لیست محصولات پیشنهادی
بعد
بهترین ساعت های هوشمند 2021 (از نظر خریداران قبلی) +لیست قیمت

پست های مرتبط

نظرتان را بنویسید